Professionele ondersteuning

Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende vormen van ondersteuning die Hadoks biedt.


Klachtenregeling

Heeft u te maken met een ontevreden patiënt, biedt uw patiënt dan de ruimte om zijn of haar onvrede te uiten. Neem de klacht altijd serieus en probeer in goed onderling overleg in een zo vroeg mogelijk stadium tot een oplossing van de klacht te komen. Komt u er samen niet uit, dan heeft uw patiënt de mogelijkheid om de klachtenfunctionaris van Hadoks in te schakelen. 


Praktijkondersteuning

Streeft u ernaar om de zorg voor patiënten te verbeteren? Zou u meer tijd en aandacht aan uw patiënten willen geven? Taken willen delegeren om de werkdruk te verminderen? Met praktijkondersteuning van Hadoks ligt dit binnen handbereik. Vanuit Hadoks kunt u een praktijkondersteuner GGZ of praktijkmanager gedetacheerd krijgen in uw praktijk.


Huisvesting

Om huisartsen te ondersteunen bij het vinden van praktijkruimte, hebben wij inzichtelijk gemaakt welke panden en ruimtes er op dit moment via gemeenten en makelaars beschikbaar zijn voor huisartsenpraktijken. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van onderstaande ruimtes, kunt u direct contact opnemen met de betreffende contactpersoon.


SCEN-arts

Heeft u als huisarts een euthanasieverzoek gekregen van een patiënt en overweegt u om daaraan te voldoen? Dan kunt u een beroep doen op een tweede, onafhankelijke en deskundige SCEN-arts (Steun en Consultatie bij Euthanasie Nederland – KNMG).


Lunch scholing

Twee keer per maand organiseren wij voor iedereen die werkzaam is in de huisartsenzorg lunch scholingen. Een laagdrempelige manier om vragen te stellen aan verpleegkundig specialisten of kaderhuisartsen van Hadoks. Iedere lunch heeft een eigen thema.

Aan de orde komen praktische zaken, toelichting op KIS-consultatie, casuïstiek en er is uitgebreid de mogelijkheid om vragen te stellen. De lunch is geheel kosteloos.


Vacatures POH-S en POH-O

Bent u op zoek naar een baan als Praktijkondersteuner-Somatiek of POH-Ouderen? Bekijk dan hieronder ons overzicht van openstaande vacatures binnen regio Haaglanden. In het overzicht vindt u vacatures bij verschillende huisartsenpraktijken. Wanneer u geïnteresseerd bent in een vacature, kunt u zelf contact opnemen met de betreffende praktijk.