Vacatures huisartsenzorg regio Haaglanden

Bent u op zoek naar een baan als Praktijkondersteuner bij een huisartsenpraktijk in regio Haaglanden, of bent u hierin al werkzaam maar wilt u graag uw aantal uren uitbreiden?

Bekijk dan hieronder het overzicht van openstaande vacatures voor de functie van POH-Ouderen en Somatiek bij verschillende huisartsenpraktijken in de regio. Wanneer u geïnteresseerd bent in een van deze functies, dan kunt u zelf contact opnemen met de betreffende praktijk.

Bent u op zoek naar een baan in de huisartsenzorg, maar in een andere functie, bekijk dan de openstaande vacatures bij Hadoks.

Vacatures Praktijkondersteuner

Praktijk FunctieAantal uurPlaatsOpenstaande vacature


Mahabir

POH-Somatiek

16 uur

Rijswijk

Contact

Ook uw vacature delen?

Bent u binnen uw praktijk op zoek naar een Praktijkondersteuner Ouderen of Somatiek en wilt u graag op deze pagina uw vacature delen, mail dan een PDF-bestand van de vacature naar Chronischezorg@Hadoks.nl. Mocht u niet beschikken over een eigen vacature-format, dan kunt u gebruikmaken van onze template.

Iedere eerste woensdag van de maand worden de vacatures op deze pagina bijgewerkt. Zonder tegenbericht laat Hadoks uw vacature op de website staan tot uiterlijk vier maanden na publicatie. Wanneer de vacature vervuld is, verzoeken wij u dit aan ons door te geven. Mocht u vragen hebben, dan kunt u deze mailen naar Chronischezorg@Hadoks.nl.