Kwaliteit van zorg

Bij Hadoks vinden wij kwaliteit van zorg en het beschermen van (patiënt)gegevens uiterst belangrijk. Gegevens worden beschermd en verwerkt volgens de geldende wet- en regelgeving.

We werken bij Hadoks volgens de hoogste standaard en hebben een prachtige basis van waaruit we verder bouwen. We zijn continu bezig met verbeteren en het ontwikkelen van onze dienstverlening en zorgen dat we op de meest efficiënte manier werken en samenwerken met onze collega’s, huisartsen, ketenpartners en stakeholders

Wij zijn er trots op dat wij in 2024 voor de normen ISO-9001 (kwaliteit) en NEN 7510 (informatiebeveiliging) gecertificeerd zijn. Hiermee voldoen wij aan de hoogste standaard voor informatiebeveiliging en het kwaliteitsmanagementsysteem.

Beide certificaten gelden voor onze drie huisartsenspoedposten en de Hadoks-organisatie.


NEN 7510

Om informatiebeveiliging in de zorg structureel aan te pakken en te implementeren in uw organisatie, biedt de NEN 7510 norm uitkomst. Met het voldoen van aan deze norm tonen wij bij Hadoks aan dat wij er alles aan doen om gevoelige informatie te beschermen. NEN 7510 is een stelsel van verschillende normen.

ISO-9001

ISO-9001 is de wereldwijde erkende norm op het gebied van kwaliteitsmanagement. Het is daardoor een maatstaf voor transparantie en betrouwbaarheid. Met ISO-9001 borgen wij continue verbetering van onze kwaliteit van dienstverlening.


De audits zijn uitgevoerd door de certificeringsinstelling TÜV NORD Nederland. Meer informatie over certificeringen vindt u op www.tuv.nl onder NEN 7510 en ISO-9001.

Hoera! Hadoks gecertificeerd.

Klik hier voor het nieuwsbericht