Huisvesting

Huisvesting van huisartsen is een groot aandachtspunt in onze regio. We verwachten dat er de aankomende jaren veel huisartsenpraktijken met bijbehorende medewerkers én benodigd vastgoed extra nodig zijn.

Om aan deze stijgende vraag naar huisartsen(zorg) te kunnen voldoen, zien wij dat de huisarts behoefte heeft aan ondersteuning met betrekking tot het huren of kopen van vastgoed en met het overnemen of ter overname aanbieden van een praktijk.

Hadoks ondersteunt haar leden bij diverse huisvestingsvraagstukken en wil voor startende – en waarnemend huisartsen een aantrekkelijk vestigingsklimaat creëren. Op onze website vindt u allerlei informatie met betrekking tot huisvestingsvraagstukken.

Huurcontract checker

Mogelijk heeft u op dit moment een lopend contract met een verhuurder van het pand waar u bent gevestigd, of bent u bezig om een ruimte te huren. Via Hadoks is het mogelijk om uw huidige of nieuwe huurcontract te laten controleren op redelijkheid van de duur, hoogte van de huur en specifieke bepalingen.

Als u hier gebruik van wilt maken, dan kunt u uw huurcontract mailen naar Titia Speelman via tspeelman@hadoks.nl. Vervolgens zal een onafhankelijke vastgoedexpert het contract beoordelen en hierover een advies uitbrengen. Het advies, waar geen rechten aan kunnen worden ontleend, wordt vervolgens aan u teruggekoppeld.

Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met projectleider Titia Speelman op 06 1502 2472 of via tspeelman@hadoks.nl

Praktijkovername

Heeft u een huisartsenpraktijk en bent u op zoek naar iemand die uw praktijk wilt overnemen, of wilt u graag een praktijk overnemen?

Bouwen of verbouwen

Is uw praktijk te klein of voldoet deze niet meer aan uw eisen? We helpen u graag met praktische informatie, contacten en tips.

Te huur

In onze regio staan verschillende ruimtes te huur die geschikt zijn om een huisartsenpraktijk in te vestigen. Bekijk het actuele huuraanbod.