Huisvesting

Huisvesting van huisartsen is een groot aandachtspunt in onze regio. We verwachten dat er de aankomende jaren veel huisartsenpraktijken met bijbehorende medewerkers én benodigd vastgoed extra nodig zijn. Om aan deze stijgende vraag naar huisartsen(zorg) te kunnen voldoen, zien wij dat de huisarts behoefte heeft aan ondersteuning met betrekking tot het huren of kopen van vastgoed en met het overnemen of ter overname aanbieden van een praktijk.

Hadoks wil haar leden ondersteunen met diverse huisvestingsvraagstukken en voor startende – en waarnemende huisartsen een aantrekkelijk vestigingsklimaat creëren. Op onze website vindt u allerlei informatie met betrekking tot huisvestingsvraagstukken. Ook vindt u overzichten van ruimtes die te huur staan en is er de mogelijkheid u praktijk (anoniem) ter overname aan te bieden.

Te huur

In onze regio staan verschillende ruimtes te huur die geschikt zijn om een huisartsenpraktijk in te vestigen. Bekijk het actuele huuraanbod.

Praktijkoverdracht

Hadoks wil graag een bijdrage leveren aan het vinden van geschikte opvolgers voor beschikbare praktijken. Heeft u een huisartsenpraktijk en bent u op zoek naar iemand die uw praktijk wilt overnemen, of wilt u graag een praktijk overnemen?

Verbouwen of verhuizen

Is uw praktijk te klein, voldoet deze niet meer aan uw eisen. Gaat u verbouwen of verhuizen naar een nieuwe praktijk? We helpen u graag met praktische informatie, contacten en tips.

Vragen

Heeft u hier vragen over, dan kunt u contact opnemen met projectleider Titia Speelman op 06 1502 2472 of via tspeelman@hadoks.nl