Zorgprofessionals

De continue veranderingen in de organisatie van de zorg zijn in omvang en complexiteit zo groot dat deze invloed hebben op de dagelijkse praktijkvoering, agenda en financiering van de huisartsartsenpraktijk. Steeds meer partijen zijn betrokken bij de eerstelijnszorg. Dat vraagt om voortdurende afstemming, overleg en onderhandelingen met zorgverzekeraars, ziekenhuizen, gemeenten en andere zorgverleners. De tijd, geld en energie die dat huisartsen kost, kan beter besteed worden aan patiëntenzorg. Daarom ondersteunt en vertegenwoordigt Hadoks huisartsen bij dat alles zodat zij meer tijd aan de patiënt kunnen besteden.

Acute zorg
Hadoks Acute zorg regelt op professionele wijze en volgens de richtlijnen de spoedeisende hulp van huisartsen in avond, nacht, weekend en op feestdagen. Er zijn drie huisartsenposten: in HMC Westeinde, HMC Antoniushove en Haga Ziekenhuis.


Zorgprogramma’s
Hadoks biedt zorgprogramma’s voor patiënten met een chronische aandoening waarin de werkafspraken met eerste- en tweedelijns zorgprofessionals zijn vastgelegd.


Hadoks Academie
De Hadoks Academie biedt hoogwaardige en regio-gebonden deskundigheidsbevordering voor huisartsen, praktijkondersteuners, doktersassistenten, triagisten, verpleegkundig specialisten en mobiel assistenten.


Declaratie en facturatie

Hadoks biedt verschillende gecontracteerde zorgprogramma’s aan. Hieronder staat een overzicht van de zorgprogramma’s met daarin meer informatie over hoe de facturatie en declaratie in zijn werk gaat.


Juiste zorg op de juiste plek
Om de zorg ook in de toekomst kwalitatief goed en toegankelijk te houden, werken Hadoks en andere eerstelijns zorgaanbieders nauw samen met het HagaZiekenhuis en HMC. Ons doel is om gezamenlijk de laag complexe zorg zoveel als mogelijk in de eerste lijn te organiseren.


Gezonde leefstijl
Overgewicht en obesitas kunnen zorgen voor veel gezondheidsproblemen. Deze hebben invloed op de kwaliteit van leven van de patiënt, maar ook op de eerstelijns zorg. Om de gezondheid van de patiënt op een duurzame wijze te verbeteren, is de gecombineerde leefstijl interventie (GLI) ontwikkeld. 


Professionele ondersteuning
Op deze pagina vindt u meer informatie over de verschillende vormen van ondersteuning die Hadoks biedt.


Projecten
Ontwikkelingen binnen de zorg gaan snel. Geen dag is hetzelfde en we staan nooit stil. Op deze pagina kunt u meer lezen over de projecten die momenteel lopen binnen Hadoks.


Zoek een zorgverlener
Klik hier om een zorgverlener in de regio Haaglanden te vinden.


Nieuwbrieven
Maandelijks onze nieuwsbief ontvangen? Of een nieuwsbrief teruglezen?