Nieuw in de regio!

Hadoks is dé huisartsenorganisatie in de regio Haaglanden.

De patiënt staat centraal en goede patiëntenzorg is onze primaire drijfveer. Hadoks werkt op coöperatieniveau (van, voor en door huisartsen) met een heldere koers aan de toekomstbestendige huisartsenzorg in de regio Haaglanden.

We ondersteunen huisartsen in hun dagelijks werk met concrete, praktische ondersteuning. Op onze website leest u wat wij allemaal voor u kunnen betekenen!

Acute zorg

Hadoks regelt op professionele wijze en volgens de richtlijnen de spoedeisende hulp van huisartsen in de avond, nacht, weekend en op feestdagen. Er zijn drie huisartsenposten: HMC Westeinde, HMC Antoniushove en HagaZiekenhuis.

Wilt u zich als huisarts aanmelden voor de Acute zorg?

Een scala aan zorg en diensten

Naast Acute zorg levert Hadoks nog vele andere diensten en bieden wij ondersteuning. U kunt hierbij denken aan zorgprogramma’s waarin werkafspraken met eerste- en tweedelijns zorgprofessionals zijn vastgelegd, hoogwaardige scholing, praktijkondersteuning op het gebied van POH en praktijkmanagement, klachtenregeling.

Wilt u meer weten over deze diensten of u aanmelden voor een zorgprogramma?

Lid worden van Hadoks

Wanneer u een overeenkomst heeft voor de Acute zorg bent u nog niet automatisch lid van onze Coöperatie. Wilt u ook meebepalen in de koers van Hadoks, wilt u ook invloed hebben op het regionaal beleid? Dan kunt u nu lid worden van de Coöperatie.

Lees alles over het lidmaatschap en de voordelen hiervan.