Onze huidige voorzitter van de Raad van Bestuur, Rob Jansen, gaat Hadoks na bijna zeven jaar verlaten. Rob heeft in zijn tijd bij Hadoks een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling en positionering van Hadoks. Met zijn drive en visie heeft hij zich ook hard gemaakt voor het versterken van de regionale organisatie van de huisartsenzorg. We zijn hem daar dankbaar voor. Voor de opvolging van Rob zijn we opzoek naar een nieuwe bestuurder.

Hadoks bevind zich in een uitdagend en dynamisch speelveld. De huisartsenzorg staat onder grote druk en de vraag naar huisartsenzorg groeit vanuit alle kanten. De opgave van de nieuwe bestuurder is Hadoks door te ontwikkelen naar een samenhangende en geïntegreerde organisatie, rekening houdend met alle ontwikkelingen die spelen. Uiteraard in nauwe samenwerking met het coöperatiebestuur en onze achterban (leden van de coöperatie) en alle Hadoks-medewerkers. Samen met het MT draagt de bestuurder de verantwoordelijkheid om de ingezette organisatieontwikkeling te bestendigen.

De nieuwe bestuurder van Hadoks is een netwerker met ambitie en enthousiasme. We zoeken een nieuwe collega die coachend, inspirerend en besluitvaardig is.

Meer informatie of solliciteren?

Organisatieadviesbureau Leeuwendaal helpt ons met het vinden van de juiste bestuurder. Wil je meer weten over de functie, lees dan het gehele functieprofiel dat je op de website van Leeuwendaal kunt downloaden.