Hadoks heeft met ingang van 1 maart 2022 Anne-Marie Jasper benoemd tot interim lid Raad van Bestuur.

Binnen Hadoks is veel in verandering en door het veranderende zorglandschap staan we voor grote uitdagingen. Anne-Marie zal als ervaren bestuurder in de zorg, Hadoks op interim basis ondersteunen bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen en het afronden van het  fusie- en integratieproces.

‘Ik zie er naar uit om Hadoks verder door te ontwikkelen’

Anne-Marie is per 1 maart met veel enthousiasme gestart in haar nieuwe rol. “Ik zie er naar uit om samen met Rob Jansen als Raad van Bestuur Hadoks verder door te ontwikkelen, zodat huisartsen in de regio optimaal ondersteund en/of ontzorgd worden. Dit natuurlijk gezamenlijk met het Coöperatiebestuur, alle medewerkers van Hadoks en met de Raad van Commissarissen.”

Voorzitter Coöperatiebestuur Barbara de Doelder kijkt uit naar de samenwerking met Anne-Marie. ‘Met de komst van Anne-Marie kunnen we de volgende stap zetten in de samenwerking tussen de Coöperatie en de Hadoks-organisatie. Samen staan we sterk en kunnen huisartsen vanuit de regionale organisatie optimaal ondersteund worden.’

Anne-Marie heeft tot voor kort gewerkt als directeur bedrijfsvoering bij Stichting De Trans en is momenteel lid van de Raad van Toezicht van Stichting Revalide en van Woon- en zorgcentrum Woon- en Zorgcentrum De Wulverhorst (Oudewater). Daarvoor heeft Anne-Marie binnen verschillende functies gewerkt bij Tergooi MC, UMC Utrecht en het Radboud MC.

We zijn blij met de komst van Anne-Marie. Samen met Rob Jansen vormt zij de Raad van Bestuur van Hadoks. We wensen Anne-Marie veel plezier en succes bij Hadoks.