Overzicht leefstijlcoaches

Hieronder ziet u leefstijlcoaches die zijn gecontracteerd bij Hadoks en waarnaar uw patiënt kan worden verwezen. Op dit moment zijn er coaches voor CooL, SLIMMER een SSIB bij ons gecontracteerd. Hieronder ziet u per interventie de gecontracteerde coaches met hun contactgegevens, gevolgd door hun website voor meer informatie.


Leefstijlcoaches CooL


Leefstijlcoach AAF
Ypenburg en Wateringse Veld
Aafke Buitelaar
06 4468 8704
hadoks@laaf.nu
www.laaf.nu

“Naast leefstijlcoach ben ik ook diëtist en kan ik u ook verder helpen met allerhande voedingsvragen. Mijn motto is: gezond genieten en bewust bewegen op een Puur Gezonde manier. U voelt zich fitter en energieker en staat achter de keuzes die u maakt.”

Gran Vida
Bouwlust en Bomenbuurt
Cedric Rachmad
06 2948 2986
gli@granvida.nl
www.granvida.nl

“Voeding en beweging is nooit het probleem. Het is het keuzegedrag en de stress eromheen dat tot een ongezond lichaam leidt. Daarom probeer ik in het GLI inzichten te geven in uw emotionele huishouding. Dat geeft u vaardigheden voor de rest van uw leven.”


Vitalifant
Ypenburg
Daphne van Dongen
06 2475 6473
d.g.vandongen@gmail.com
www.vitalifant.nl

“Ik ben een integraal werkende leefstijlcoach met een medische vooropleiding. Tijdens het coachen gebruik ik diverse technieken, waaronder het Vat van Zelfwaardering.”

21st Century Coaching
Laakkwartier, Transvaal, Schilderswijk
Dabi Ahmed
06 1103 2886
info@21coaching
www.21coaching.nl

“Ik begeleid u bij voeding, bewegen, ontspanning, stress en slaap, obesitas en overgewicht, kortom; alles wat bepaalt hoe u zich voelt. Bij iedere stap sta ik aan de zijlijn om u te helpen naar uw nieuwe gezonde leefstijl.”


De Leefstijlarchitect
Voorburg, Bezuidenhout en Mariahoeve
Moniek van de Kamp
06 1851 6407
moniek@deleefstijlarchitect.nl
www.deleefstijlarchitect.nl

“Dat u zich weer fit en energiek voelt en met een positieve en gedreven mindset kunt veranderen naar een gezondere leefstijl, is mijn missie. Het start met durven dromen van de ideale situatie, kiezen en doen. Stap voor stap richting een duurzame en gezonde leefstijl.”

Aan Zet
Voorburg, Leidschendam en Wassenaar
Nicolette Zeestraten
06 1048 0098
n.zeestraten@gmail.com

“Ik heb een medische achtergrond (medisch analist, orthomoleculair therapeut) wat maakt dat ik signalen van onbalans snel opmerk. Samen met mijn cliënt probeer ik het passende puzzelstukje te vinden wat gaat helpen bij het (her-)vinden van een gezonde leefstijl.”


Fysiotherapie en Training Klaroenstraat
Rijswijk
Petrica Balbaie
06 5028 8152
info@fysiotherapieklaroenstraat.nl
www.fysiotherapieklaroenstraat.nl

“Fysiotherapie en Training Klaroenstraat is een praktijk voor fysiotherapie en integrale leefstijl coaching.”

Yogic Life
Ypenburg en Moerwijk
Radj Bhondoe
06 5250 5588
radj.bhondoe@gmail.com
www.yogic-life.nl

“Al geruime tijd zet ik mij met passie in voor leefstijlbegeleiding in Den Haag. Mijn doel is om mensen te inspireren tot een gezondere leefstijl en hen te motiveren om deze blijvend te omarmen, zodat zij kunnen genieten van duurzame voordelen. Aarzel niet om contact met mij op te nemen voor verdere informatie.”


De Leefstijlcoach
Escamp en Scheveningen
Riccardo D’Andolfi
06 4979 3578
leefstijl@de-leefstijlcoach.nl
www.de-leefstijlcoach.nl

“Als een begrijpelijke en duidelijke manier van werken u aanspreekt, dan moet u bij mij zijn. Ik zeg zoals het is en doe niet moeilijk over moeilijke dingen. Bij mij krijgt u concrete antwoorden. Ik begeleid diverse CooL-groepen. Groepen die net zijn begonnen, tot groepen die al in het tweede jaar van de cursus zitten.”

BBYourSelf Leefstijl Coaching
Wateringse Veld
Riny van Zeijl
06 1387 3577
RinyvanZeijl@caiway.net

“Mijn missie is om de kracht, de potentie en mogelijkheden van u naar boven te halen zodat u de best mogelijke versie van uzelf kunt worden. Bewegen is ons lichaamseigen medicijn tegen overgewicht, stress- en depressieve klachten én tegen slaapproblemen.”


Fysio Statenhoek
Schilderswijk
Sharda Mangroelal
06 2626 6880
sharda@mangroelal.com
shardamangroelalleefstijlcoaching.nl

“Naast ruime ervaring in de fysio-, manuele- en bekkentherapie zet ik mij sinds 1994 in voor leefstijlprogramma’s. Thema’s waar ik op coach zijn voeding, bewegen, stress/ontspanning, slapen, sociale interactie en zingeving. Ik ben tevreden over een coachtraject als het natuurlijk verloopt en veel impact heeft gehad.”

Lifestyle Company Voorburg
Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen, Mariahoeve en Bezuidenhout
Anita Stolk
06 2424 9706
anitastolk@kpnmail.nl

“Als gediplomeerd leefstijlcoach kan ik je helpen naar een gezondere leefstijl! We kijken samen naar  je voedingspatroon, je beweging, hoe je omgaat met (ont)spanning en stress, hoe je slaapt en hoe je in je vel zit. Ik geef je hier uitgebreide informatie over en samen gaan we aan de slag met jouw obstakels, valkuilen, oude gewoontes, wilskracht en motivatie en maken we een plan om terugval te voorkomen. We stellen doelen op over wat je wil bereiken en bekijken wat je hiervoor nodig hebt. Op die manier coach ik je stap voor stap naar een blijvende, gezonde leefstijl!”


Tammy Maduro
Loosduinen (start geen nieuwe groep meer)
Tammy Maduro
info@tammylifecoach.nl

“Leefstijl veranderen gaat over veranderen van gewoontes. En ja, veranderen van gewoontes klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. Veranderen betekent vaak ook dingen net iets anders doen, nieuwe dingen doen, uit je comfortzone treden. En dat kan best wennen zijn. Daar is moed en energie voor nodig. Maar ook vertrouwen in eigen kunnen. Als leefstijlcoach zal ik je hierin begeleiden.

De onderwerpen die aan bod zullen komen zijn o.a. gezond eten, beweging, slaap, stress, ontspanning. En bovenal: wat het beste past bij jou als persoon!

Naast leefstijlcoach ben ik apotheker en yoga docent.”

Gezond Leefstijlcoaching
Loosduinen
Ruben Ostijn
088 118 05 23
info@gezondleefstijlcoaching.nl
www.gezondleefstijlcoaching.nl

“Gezond Leefstijlcoaching is opgericht met één gezamenlijk doel: Nederland en haar bewoners gezonder maken. Dit doen wij door onze enthousiaste en betrokken leefstijlcoaches de ruimte te geven om te doen waar zij goed in zijn; mensen helpen. Dagelijks zet iedere leefstijlcoach zich in om mensen te helpen bij het vinden van hun route. Een route naar een gezonder leven. Een gezonder leven met minder stress en pijn en met meer geluk en zelfvertrouwen. Dit draagt bij aan een hogere kwaliteit van leven. Wie wil dat nou niet?”


Peak Missions
Stations- en Rivierenbuurt
Jolanda van Kesteren
j.vankesteren@pm-leefstijlcoach.nl
www.pm-leefstijlcoach.nl

“Iedereen wil gezond zijn. Maar gezond blijven is een uitdaging. Als leefstijlcoach help ik je om te onderzoeken wat voor jou haalbare stappen zijn. Hierbij kijken we naar voeding en beweging, maar ook naar stress, ontspanning en slaap. Dit leidt tot meer energie, een gezonder lichaam en meer zelfvertrouwen. Ook kan soms het gebruik van medicatie worden verminderd, of zelfs helemaal worden gestopt. Met een verbeterde leefstijl zit je lekkerder in je vel!”


Leefstijlcoaches SLIMMER


Voedingsadvies & Coaching Sharma
Regentessekwartier en Schilderwijk
Debby Sharma
06 3650 2926
info@dietistenpraktijk-sharma.nl
www.dietistenpraktijk-sharma.nl

“Als diëtiste en leefstijlcoach voer ik coachende gesprekken met mijn cliënt. De cliënt staat centraal en samen met de deelnemer stel ik doelen op die deze binnen een bepaalde periode wil bereiken. Het gaat hierbij om gedragsverandering op het gebied van o.a. voeding, beweging, ontspanning of stress.

De motiverende gespreksvoering, het coachen en stimuleren van gedragsverandering hebben uiteindelijk als resultaat een gezonde leefstijl bij de cliënt.”

Havenfysio
Scheveningen en Regentessekwartier
Reza Basiri
06 1436 6912
rezabasiri@havenfysio.nl
www.havenfysio.nl

“Als leefstijlcoach help ik mensen te (blijven) motiveren om gezonder te leven. Ik zet de mens centraal en ga samen op zoek naar welke belemmeringen er in het dagelijks leven aanwezig die een rol kunnen spelen bij het vasthouden van slechte gewoontes. Naast leefstijlcoach ben ik ook werkzaam als fysiotherapeut/ manueeltherapeut en behandel ik ook fysieke klachten.”

Fysiotherapie gezondheidscentrum
Wassenaar
Rachel van de Pol
070 511 37 77
info@fysiotherapiegezondheidscentrum.nl
www.fysiotherapiegezondheidscentrum.nl 

“Als leefstijlcoach en fysiotherapeut vind ik het mooi om samen met iemand te ontdekken waar de drempels en vooral de mogelijkheden liggen om te komen tot waar iemand wil zijn. Op deze manier gaat de cliënt zelf aan de slag, zowel mentaal als fysiek met wat voor diegene werkt.”

Diëtist Haaglanden
Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Wassenaar
Helmi de Blank
088-9797232 of 06-54334180
info@dietisthaaglanden.nl
www.dietisthaaglanden.nl 

“Ik werk met veel plezier als diëtist, sportdiëtist en leefstijlcoach. Ik werk samen met eerstelijn en tweedelijn diëtisten en andere paramedici. Samen met havenfysio en fysioFit begeleid diëtist Haaglanden het GLI leefstijlcoach programma. Bel mij gerust. U bent van harte welkom.”

Diëtistenpraktijk Wassenaar
Wassenaar
Dorine Wentrup
070 5119 713
dorine@wassenaarsedietist.nl

“Als leefstijlcoach werk ik met het programma Slimmer. Wat vooral belangrijk is, is het werken aan gedragsverandering om terugval na de behandelperiode te voorkomen en daadwerkelijk blijvend een goede leefstijl te hebben en weten hiermee om te gaan. Voeding en beweging spelen een belangrijke rol. Ook ontspanning, roken en slapen zijn van belang.” 

Fysiofit & Leefstijlcentrum Haaglanden
Den Haag
Dylan Watzeels
070 354 6309
dylan@fysiofit.com

“Het is mijn passie om mensen in beweging te krijgen. Zo geef ik veel sportlessen in pilates, fitness en cycle en ontwikkel ik sportopleidingen. Bij Fysiofit maak ik als innovatie adviseur zowel de praktijk als de gezondheid van mijn cliënten toekomstbestendig. Naast de reguliere therapie doe ik dit als leefstijlcoach met het GLI Slimmer programma bij Leefstijlcentrum Haaglanden.” 


Leefstijlcoach SSIB


Peak Missions
Stations- en Rivierenbuurt
Jolanda van Kesteren
j.vankesteren@pm-leefstijlcoach.nl
www.pm-leefstijlcoach.nl

“Iedereen wil gezond zijn. Maar gezond blijven is een uitdaging. Als leefstijlcoach help ik je om te onderzoeken wat voor jou haalbare stappen zijn. Hierbij kijken we naar voeding en beweging, maar ook naar stress, ontspanning en slaap. Dit leidt tot meer energie, een gezonder lichaam en meer zelfvertrouwen. Ook kan soms het gebruik van medicatie worden verminderd, of zelfs helemaal worden gestopt. Met een verbeterde leefstijl zit je lekkerder in je vel!”