Informatie patiënten Co-Med – locatie Bordewijklaan

 
Patiënten van de Co-Med praktijk Bordewijklaan kunnen met zorgvragen bij Hadoks terecht.

Ik heb op dit moment huisartsenzorg nodig

Patiënten die direct huisartsenspoedzorg nodig hebben kunnen op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur bellen naar 088-0025 075. U krijgt dan een ervaren doktersassistent aan de telefoon die uw gezondheidsklachten met u bespreekt. Afhankelijk van uw klachten krijgt u een afspraak ingepland bij een huisarts. In alle andere gevallen bemiddelen wij bij het vinden van een nieuwe huisarts.

Ik zoek een nieuwe huisarts

Hadoks helpt patiënten met het vinden van een nieuwe huisarts. Door op onderstaande knop te klikken komt u bij een overzicht van beschikbare praktijken per postcode. Zit uw postcode hier niet bij, dan kunt u in het overzicht kiezen voor de optie ‘Overige postcode in Den Haag’.

Avond – Nacht – Weekend

Ik heb met spoed een huisarts nodig tussen 17.00 en 08.00 uur

Heeft u in de avond, nacht, weekend of op een feestdag met spoed een huisarts nodig? Bijvoorbeeld bij toenemende benauwdheid, verlammingsverschijnselen, heftige pijn, een ernstig ziek kind of een ongelukje in huis. Of als u zo ongerust bent dat u een medisch advies wilt vragen, bel dan naar de huisartsenpost van Hadoks. Klik hier voor meer informatie.

Samen met de zorgverzekeraar zoeken wij intussen naar een permanente oplossing.

Voor betrouwbaar advies bij gezondheidsklachten kunt u ook terecht op Thuisarts.nl.