Abas Ozir

Algemeen lid CAR

Contact: CAR@hadoks.nl / aozir@hadoks.nl

Ik ben Abas Ozir. Na diverse administratieve opleidingen en een studie economie en bedrijfskunde ben ik lang werkzaam geweest in de financiële dienstverlenende sector. Daarnaast ben ik betrokken geweest bij diverse maatschappelijke ontwikkelingen o.a. als medeoprichter van meerdere stichtingen voor verbetering van leefklimaat en integratie in de Nederlandse samenleving. Ik ben als mediator, beëdigd vrijwillig ambtenaar bij de politie Haaglanden werkzaam geweest. Voor deze genoemde activiteiten heb ik een Koninklijke onderscheiding ontvangen. Thans ben ik als zelfstandige mediator “lid van ARD” werkzaam. 

Naast de genoemde activiteiten ben ik lang actief geweest bij de CAR HMC als secretaris-penningmeester en daardoor ben ik bekend met de werkzaamheden van de Cliëntenadviesraad van Hadoks.

Vanuit mijn achtergrond wil ik graag als lid van de Cliëntenadviesraad met plezier mijn bijdrage leveren aan verbetering van de gezondheidszorg en maatschappelijke ontwikkeling/verbetering in de ‘Haaglandse’ samenleving.