Overzicht leefstijlcoaches GLI CooL

Bij een gecombineerde leefstijl interventie (GLI) ondersteunt een leefstijlcoach u bij het aanleren van een gezonde leefstijl. Dit traject duurt twee jaar, waarbij gebruik wordt gemaakt van het CooL-programma: COaching Op Leefstijl.

In regio Haaglanden biedt een aantal leefstijlcoaches het GLI CooL-programma aan. 

Hieronder ziet u leefstijlcoaches die zijn gecontracteerd bij Hadoks en geregistreerd in het kwaliteitsregister van de Beroepsvereniging BLCN. Deelname aan het GLI CooL-programma wordt vergoed door de zorgverzekering. Een aantal van deze coaches zijn aangesloten bij ZorgDomein, en daarin onder hun praktijknaam terug te vinden.

Leefstijl coaches


Leefstijlcoach AAF | werkgebieden: Ypenburg en Wateringse Veld

Aafke Buitelaar
06 4068 8704

“Bij Leefstijlcoach AAF kunt u terecht voor coaching en begeleiding op het gebied van gezond leven. Naast leefstijlcoach ben ik ook diëtist en kan ik u dus ook verder helpen met allerhande voedingsvragen. Mijn motto is: gezond genieten en bewust bewegen op een Puur Gezonde manier. U voelt zich fitter en energieker en staat achter de keuzes die u maakt. Leefstijlcoach AAF helpt u uw richting te bepalen. Een persoonlijke benadering, in combinatie met veel kennis en ervaring over voeding en bewegen helpen u uw doel te bereiken. In een coachingtraject werk ik graag met oefeningen en metaforen uit NLP en Acceptance Commitment Therapy (ACT).”


Gran Vida | werkgebieden: Bouwlust en Bomenbuurt

Cedric Rachmad
06 2948 2986

“Voeding en beweging is nooit het probleem. Het is het keuzegedrag en de stress eromheen dat tot een ongezond lichaam leidt. Daarom probeer ik in het GLI inzichten te geven in uw emotionele huishouding. Dat geeft u vaardigheden voor de rest van uw leven.”


21st Century Coaching | werkgebieden: Laakkwartier, Transvaal/Schilderswijk

Dabi Ahmed

“Ik ben sinds 1 april 2021 actief bij Hadoks als leefstijlcoach.  

Als gecertificeerd leefstijlcoach begeleid ik u op het gebied van voeding, bewegen, ontspanning, stress en slaap, obesitas en overgewicht, kortom; alles wat bepaalt hoe u zich voelt. Tijdens deze begeleiding geef ik u inzicht in uw huidige leefstijl, zodat u kennis opdoet en weet wat uw valkuilen zijn en hoe u dit anders kunt doen. U bepaalt zelf wat u wilt aanpassen. Aanpassen is moeilijk en gelukkig hoef u het niet alleen te doen. Bij iedere stap sta ik aan de zijlijn om u te helpen naar uw nieuwe gezonde leefstijl.” 


De Leefstijlarchitect | werkgebieden Voorburg, Bezuidenhout en Mariahoeve

Moniek van de Kamp
06 1851 6407

“Ik help mensen naar de beste versie van zichzelf. Dat u zich weer fit en energiek voelt en met een positieve en gedreven mindset kunt veranderen naar een gezondere leefstijl, is mijn missie. Het start met durven dromen van de ideale situatie, durven kiezen en durven doen. Stap voor stap richting een duurzame en gezonde leefstijl.”


Aan Zet | werkgebieden: Voorburg, Leidschendam en Wassenaar

Nicolette Zeestraten
06 1048 0098

Sinds 2019 ben ik werkzaam als Leefstijlcoach. Ik heb een medische achtergrond (medisch analist, orthomoleculair therapeut) wat maakt dat ik signalen van onbalans snel opmerk. Samen met mijn cliënt probeer ik het passende puzzelstukje te vinden wat gaat helpen bij het (her-)vinden van een gezonde leefstijl.


Fysiotherapie en Training Klaroenstraat Rijswijk | werkgebied: Rijswijk

Petrica Balbaie
06 5028 8152

“Fysiotherapie en Training Klaroenstraat is een praktijk voor fysiotherapie en integrale leefstijl coaching.”


Vitalifant | werkgebied: Ypenburg

Daphne van Dongen
06 2475 6473

“Ik ben een integraal werkende leefstijlcoach met een medische vooropleiding. Tijdens het coachen gebruik ik diverse technieken, waaronder het Vat van Zelfwaardering.”


De Leefstijlcoach | werkgebied: Leyenburg, Rustenburg, Oostbroek-Noord en Scheveningen 

Riccardo D’Andolfi
06 4979 3578

“Ik heb meer dan 30 jaar ervaring in het omgaan met mensen. Met praatjesmakers, met mensen die de hakken in het zand zetten, wantrouwend zijn of die moeite hebben om te veranderen.

Als een begrijpelijke en duidelijke manier van werken u aanspreekt, dan moet u bij mij zijn. Ik zeg zoals het is en doe niet moeilijk over moeilijke dingen. Bij mij krijgt u geen zweverige adviezen maar concrete antwoorden. Ik ben recht door zee. Ik begeleid diverse CooL-groepen. Groepen die net zijn begonnen, tot groepen die al in het tweede jaar van de cursus zitten.”


BBYourSelf Leefstijl Coaching | werkgebied: Wateringse Veld

Riny van Zeijl
06 1387 3577

“Als leefstijlcoach heb ik de competenties om alle zaken die met gezondheid en welbevinden te maken hebben, in de gesprekken met u aandacht te kunnen geven. Mijn missie daarin is om de kracht, de potentie en mogelijkheden van u naar boven te halen zodat u de best mogelijke versie van uzelf kunt worden.

Een gezonde leefstijl als eerste en stevige pijler, waardoor met kracht en zelfvertrouwen andere zaken in het leven aangegaan kunnen worden. Bewegen speelt daarin de hoofdrol. Het is ons lichaamseigen medicijn tegen overgewicht, stress- en depressieve klachten én tegen slaapproblemen.”


Bewegen Werkt | werkgebied: Moerwijk

Robert Boldewijn
06 2439 3023

“Ik geef inmiddels al meer dan 17 jaar een GLI voor Bewegen Werkt. We richten ons in het bijzonder op de lage SES. Tijdens het programma streef ik naar maatwerk en geef ik veel aandacht aan de groepsdynamiek. Ik heb een sportieve achtergrond en kom van de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding. Daarna heb ik de Academie Voor Leefstijl En Gezondheid afgerond.”


Fysio Statenhoek | werkgebied: Schilderswijk

Sharda Mangroelal
06 2626 6880

“Ik ben leefstijlcoach en life coach. Naast ruime ervaring in de fysio-, manuele- en bekkentherapie zet ik mij sinds 1994 in voor leefstijlprogramma’s. Daarnaast ontwikkel ik mezelf in de co-active coaching. Thema’s waar ik op coach zijn voeding, bewegen, stress/ontspanning, slapen, sociale interactie en zingeving. Ik ben tevreden over een coachtraject als het natuurlijk verloopt en veel impact heeft gehad.”


Yogic Life | werkgebied: Moerwijk

Radj Bhondoe
06 5250 5588

“Mijn naam is Radj Bhondoe. Al enige jaren ben ik in Den Haag actief op het gebied van leefstijlbegeleiding; zowel vrijwillig als professioneel. Sinds januari 2021 ben ik als leefstijlcoach in Moerwijk aangesloten bij Hadoks.

Als leefstijlcoach pas ik de principes van gezonde leefstijl ook zoveel als mogelijk toe in mijn eigen dagelijkse doen en laten. Mijn professionele begeleiding heeft daardoor de extra dimensie van persoonlijke ervaring en inzichten. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.”

Jet Fit Leefstijlcoaching | werkgebieden: Scheveningen, Benoordenhout en Statenkwartier

Mariëtte de Mol van Otterloo
06 2426 7840

“Als leefstijlcoach streef ik ernaar mensen stap voor stap te begeleiden naar een steeds gezonder leven, waarbij ze steeds meer de dingen doen die ze willen doen, waardoor ze lekkerder in hun vel zitten. Het Vat van Zelfwaardering vind ik een fijne methode om dit doel te bereiken. Deze methode loopt dan ook als een rode draad door al mijn werkzaamheden.”

Let op: deze leefstijlcoach start geen nieuwe groepen meer op.


Hadoks | werkgebied: Laak

Erik Dubbink
06 1376 5605

“Ik heb een achtergrond als sportdocent en sinds 2018 ben ik leefstijlcoach. Daarnaast was ik actief betrokken bij het maken en invoeren van het Healthy Heart leefstijlprogramma. Leefstijl is een combinatie van meerdere thema’s zoals voeding, beweging, stress en ontspanning. Voor gedragsverandering naar een gezonde leefstijl is een goede basis noodzakelijk. Een goede leefstijl is goed voor jezelf zorgen en daarvoor is positieve zelfwaardering essentieel. Daarom combineer ik het GLI CooL-traject samen met het coachingsmodel van het Vat van Zelfwaardering en vitaliteit. Met kleine stappen bouwen aan verandering die bij u past.”

Let op: deze leefstijlcoach start geen nieuwe groepen meer op.