Vrijdag 11 februari heeft het programma Meldpunt van Omroep MAX een reportage gedraaid op ons triagecentrum en bij de huisartsenpost Antoniushove. Aanleiding is de blog van presentatrice Elles de Bruin, waarbij ze de huisartsenpost beschrijft als “onneembare vesting”. Omdat deze blog zowel bij zorgpersoneel als bij patiënten veel reacties losmaakte, besloot de redactie van Meldpunt in hun uitzending aandacht te besteden aan dit onderwerp.

Hadoks nodigde de makers van het programma uit om in beeld te brengen hoe het er op ons triagecentrum en bij onze HAP aan toegaat. In de reportage gaat presentatrice Elles de Bruin in gesprek met Jojanneke Kant; huisarts en medisch adviseur van Hadoks, Kitty Roseboom; huisarts en met Hilde de Hoog; manager Acute zorg. We hebben de patiënt journey laten zien; van het bellen naar het triagecentrum tot het eventuele bezoek aan onze post. Maar bovenal hebben we laten zien dat al onze collega’s en huisartsen iedere dag enorm hard werken om de zorg in de avond, nacht en weekend te continueren voor onze patiënten.

Wij zijn trots op de reportage die over dit onderwerp is gemaakt. Met deelname aan deze uitzending hopen wij de patiënt meer inzicht te geven in de ANW-zorg, en bij te dragen aan een juiste en positieve beeldvorming ten opzichte van onze zorgmedewerkers, en de ANW-zorg in het algemeen.

Klik hier voor de uitzending.