Collega Dite Husselman, manager zorg Hadoks, heeft het boek ‘Goed bestuur als werkwoord’ een meervoudig perspectief op governance in huisartsenorganisaties, geschreven. Ter promotie van haar boek gaat Dite op fietsavontuur.

Maandag 24 augustus start ze haar avontuur in Heerenveen om vrijdag 28 augustus aan te komen in Den Haag waar ze op kantoor van Hadoks haar boek zal overhandigen aan Voorzitter Raad van Bestuur Rob Jansen.

Binnen de context van goed bestuur laat ik je kennis maken met inwoners, historie en aanpalende zorgsectoren. We hebben interviews met huisartsen, bestuurders, een toezichthouder en zorgverzekeraar. Onderweg deel ik het boek “Goed bestuur als werkwoord” uit. Langs de route besteed ik aandacht aan de veelheid aan aspecten die met goed bestuur te maken hebben.

Wil je mee op reis naar de wereld van huisartsenorganisaties: ‘stap op en kom mee’. In de week van 24 – 28 augustus zijn er dagelijks berichten op linkedin en onze belevenissen worden vastgelegd op www.goedbestuuralswerkwoord.nl. Daar kan je ons – bijna realtime- volgen.

Succes Dite!